Fjernvarmeskabe i rustfrit stål levetid  50 år + Dansk produceret

Fjernvarmeskab i rustfrit stål
Kan justeres i dybde ved indmuring
Fjernvarmeskabe i rustfrit stål overfladebehandlet med Platinum grå lakering. Isoleret med 30 mm eller 40 mm special-skum. Farver kan vælges efter eget ønske på alle skabe. Ønskes special-mål eller design, kan vi også det. 
fjernvarmeskab
fjernvarmeskab
Konvertering fra gas til fjernvarme.
Det eksisterende gasskab som er indmuret anvendes med konverterings-kit  og nyt kabinet monteres som ny front. Alt er udført i rustfrit stål.
fjernvarmeskab
Beskivelse

Vi har designet en helt ny serie skabe som er specielt velegnet til fjernvarme installationer. Alle enheder kan afkortes i bunden samt sider så det muligt at montere på huse med sokkel spring

Skabene er udført i rustfrit stål og er opbygget på højstyrke. Vi er den eneste producent på markedet med denne kvalitet.

Alle samlinger er svejset, låge hængsles med patenteret samlesystem hvilket giver et skab som er super modstandsdygtig overfor påvirkninger, men samtidig er klassisk at se på.  Kan leveres i alle RAL farver med special lak i finstruktur som sikre at man ikke ser refleksskær i overfladen.  

Vi kan tilbyde special mål, og tilpasning af skabe hvor der f.eks konverterers fra naturgas. 

Skabene isoleres med 30 mm special 3 lags skum med lav  emissions-faktor.

Rustfrit stål taber ikke værdi som andre materialer. Så det er en investering som betaler sig tilbage.

 

>

målerskab naturgas
fjernvarme
Fjernvarmeskabe i rustfrit stål.  Universalskabet med helt nyt patenteret samlesystem. Justeringsmuligheder gør det nemt at få skabet installeret på selv vanskelige installationer. Universal bagplade som gør det muligt at anvende alle ventiltyper. Bemærk ingen popnitter og åbne samlinger. Kan leveres i flattet overflade som billede eller i den RAL farve som ønskes. Kvalitet der holder hele levetiden på et fjernvarmenet.
Fjernvarmeskab
Fjernvarmeskab med Danfoss ventil med trinløs justering
Fjernvarme
Kvalitets fjernvarmeskab udført i rustfrit stål alt er produceret med kvalitet for øje og af vores egne håndværkere FV 2018-7v2.jpg
fjernvarmeskabe i den bedste kvalitet og design som er gennemtænkt i mindste detalje FV 2018-7.jpg
FV 2018 Fjernvarme special 1800mm.JPG
IMG_0148 (1)_edited.jpg

Dobbelt skab for fjernvarme og teknik adskilt 

højde på 180 cm

IMG_1049.jpg
IMG_1048.JPG