Projekt ide

Vi står altid parat til udvikling af nye produkter og design, har du en ide´til et projekt eller ønsker du sparring til en prototype er du velkommen til at kontakte os.

 

Alle produkter er Designbeskyttet af Patent- og Varemærkestyrelsen

Vi har udviklet alle vores produkter efter følgende punkter.

Funktionelt
Funktionelt design skabes med det formål at udfylde en funktion – gerne en primær og en supplerende funktion. Et funktionelt design er problemløsende og optimerer gennem sit design en given funktionalitet.

Æstetisk
Et æstetisk produkt har en iboende fascinationskraft og en umiddelbar tilgængelig sanselighed.

Intuitivt
Intuitivt design er selvforklarende, hvorfor der ikke umiddelbart er brug for en brugermanual. Det er indlysende, hvordan designet skal bruges, opfattes og forstås. Designet forklarer funktionen.

Ærligt
Et ærligt design kommunikerer udelukkende de funktioner og værdier, det tilbyder. Det må ikke manipulere med købere eller brugere og få dem til at tro, at det kan noget, som det ikke kan leve op til.

Holdbart
I et samfund med overforbrug har godt design et vigtigt formål. Det bygger på holdbarhed forstået på den måde, at designet og materialerne er langtidsholdbare og ikke blot en trend. Spild og overforbrug er ikke en del af godt design.

Ansvarligt
Godt design er ansvarligt og tager blandt andet hensyn til miljøet. Det kan eksempelvis bidrage til en renere og mere bæredygtig verden, hvor de materialer, der anvendes, har en lang holdbarhed og eventuelt kan genbruges i andre sammenhænge.

Formgivet
Formgivning er en essentiel del af et godt design. Det er grundlaget for at skabe og designe. Gennem formgivning opnås en tiltrækkende sanselighed og merværdi

Brugerorienteret
Godt design tager udgangspunkt i sin bruger og har til formål at forbedre en given situation for brugeren.

 

Tig svejsning
Tig svejsning
press to zoom
laser gasskab
laser gasskab
press to zoom
pladebukker 3D
pladebukker 3D
press to zoom