top of page

Fjernvarme

01.

Vi har designet en helt ny serie skabe som er specielt velegnet til fjernvarme installationer. Alle enheder kan afkortes i bunden samt sider så det muligt at montere på huse med sokkel spring.

02.

Alle samlinger er svejset, låge hængsles med patenteret samlesystem hvilket giver et skab som er super modstandsdygtig overfor påvirkninger, men samtidig er klassisk at se på.  Kan leveres i alle RAL farver med special lak i finstruktur som sikre at man ikke ser refleksskær i overfladen.  

03.

Vi kan tilbyde special mål, og tilpasning af skabe hvor der f.eks konverterers fra naturgas. 

Skabene isoleres med 30 mm special 3 lags skum med lav  emissions-faktor.

Fjernvarme

Skabene er udført i rustfrit stål og er opbygget på højstyrke. Vi er den eneste producent på markedet med denne kvalitet.
Rustfrit stål taber ikke værdi som andre materialer.
Så det er en investering som betaler sig tilbage.
Fjernvarmeskabe i rustfrit stål overfladebehandlet med Platinum grå lakering. Isoleret med 30 mm eller 40 mm special-skum. Farver kan vælges efter eget ønske på alle skabe. Ønskes special-mål eller design, kan vi også det. 
Se eksempler

Rustfrit stål

Fjernvarmeskabe i rustfrit stål.  Universalskabet med helt nyt patenteret samlesystem. Justeringsmuligheder gør det nemt at få skabet installeret på selv vanskelige installationer. Universal bagplade som gør det muligt at anvende alle ventiltyper. Bemærk ingen popnitter og åbne samlinger. Kan leveres i flattet overflade som billede eller i den RAL farve som ønskes. Kvalitet der holder hele levetiden på et fjernvarmenet.

Se eksempler
bottom of page